avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buletin expirat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buletin expirat

Buna ziua,
Locuiesc in Marea Britanie și îmi expira cartea de identitate pe 9 mai,
Cum o pot reînnoi , ținând cont de faptul că nu pot călători în România de moment?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:33, 6 Mai 2020
adresati-va ambasadei/ consulatului
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți 90 de zile, începând cu 15 mai, pentru a face asta, dacă ajungeți în România. Buletinul nu e expirat, I se prelungește automat valabilitatea, începând cu 15 mai, conform art. 12 din ordonanța militară nr. 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Reinnoirea buletinului fara transcrierea actelor de stare civila pieceofwork pieceofwork Buna ziua! Locuiesc in Mexic iar aici m-am casatori, dar inca nu am facut transcrierea certificatului de casatorie la Ambasada romana. O sa vin in tara ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)