avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inventar

Buna ziua,

ce s-a schimbat de anul trecut in inventarierea patrmoniului ?
Sunt lucruri noi de stiut/de facut ?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters60781 , utilizator 10:08, 12 Ianuarie 2010
alcibiade a scris:

Pe langa desemnarea administratorului patrimoniului o alta prevedere noua si f imp este confirmarea OBLIGATORIE a extraselor de cont

Daca se poate... ce inseamna desemnarea administratorului patrimoniului ? Nu am gasit in lege. Daca imi puteti spune articolul sau ce presupune.
delia.ionescu a scris:

alcibiade a scris:

Pe langa desemnarea administratorului patrimoniului o alta prevedere noua si f imp este confirmarea OBLIGATORIE a extraselor de cont

Daca poate raspunde cineva la intrebarea de sus si de asemenea sub ce forma trebuie confirmate extrasele ? Trebuie sa le atasez la dosarul de inventar sau doar la lista de inventar la dispoibiltati trebuie sa mentionez sumele ?
Multumesc.

Daca se poate... ce inseamna desemnarea administratorului patrimoniului ? Nu am gasit in lege. Daca imi puteti spune articolul sau ce presupune.

Ma poate ajuta cineva cu aceasta parte:

"Pe langa desemnarea administratorului patrimoniului o alta prevedere noua si f imp este confirmarea OBLIGATORIE a extraselor de cont."

Ce inseamna desemnarea administratorului si ce inseamna conf extraselor ?
Multumesc mult de tot.
Delia I

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valorificarea unui inventar vali_mira19 vali_mira19 as vrea sa stiu in cat timp se poate valorifica legal un inventar?este normal ca valorificarea unui inventar sa se faca in absenta gestionarilor,sa fie ... (vezi toată discuția)
Rapundere pt un inventar nesemnat clauddy clauddy Salut! Ma confrunt cu o problema si as vrea niste sfaturi...legale. lucrez la o gradinita si mi s-a dat un cabinet, cu diverse lucruri, etc. De curand s-a ... (vezi toată discuția)
Grav adam. adam. buna.. am o intrebare .. as vrea sa plec cu preaviz de la locul meu de munca actual ... sunt gestionar la un depozit iar directorul vrea sa ma puna sa semnez ... (vezi toată discuția)