Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 5983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Minimis dobânzi și comisioane IMM INVEST
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Minimis dobânzi și comisioane IMM INVEST

Bună ziua,

Am și eu o nelămurire în cazul creditelor pentru capital de lucru aferente programului IMM INVEST, dobânzile și comisioanele suportate din bugetul de stat/stat în cadrul schemei de ajutor de stat/de minimis asociate acestui program, intra in calculul ajutorului de stat/minimis plafonat la 200.000 de euro pe 3 ani consecutivi, sau este ceva separat de vechea schemă de ajutor de minimis?

Mulțumesc.

Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2020
ileana.uta, utilizator

Alte discuții în legătură

Oferta bancii include credite acordate din surse de finantare bei cu garantia jeremie Daniela Bolog Daniela Bolog 30 octombrie 2012 IMM-urile care acceseaza creditele din surse BEI cu garantia JEREMIE beneficiaza atat de costurile mai reduse ale sursei de finantare puse ... (vezi toată discuția)
O noua schema de ajutor de minimis pentru imm-uri! Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Ministerul Finantelor a pregatit o noua schema de ajutor de minimis prin care se intentioneaza sustinerea in continuare a IMM-urilor in vederea ... (vezi toată discuția)
Minimis Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G e adevarat ca s-au epuizat fondurile pentru ajutoarele tip minimis, cele de pana la 200.000. euro? (vezi toată discuția)