avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Minimis dobânzi și comisioane IMM INVEST
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Minimis dobânzi și comisioane IMM INVEST

Bună ziua,

Am și eu o nelămurire în cazul creditelor pentru capital de lucru aferente programului IMM INVEST, dobânzile și comisioanele suportate din bugetul de stat/stat în cadrul schemei de ajutor de stat/de minimis asociate acestui program, intra in calculul ajutorului de stat/minimis plafonat la 200.000 de euro pe 3 ani consecutivi, sau este ceva separat de vechea schemă de ajutor de minimis?

Mulțumesc.

Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2020
ileana.uta, utilizator
Cel mai recent răspuns: instalelectric , utilizator 14:51, 6 Decembrie 2021
Buna ziua! Ati primit raspuns(poate din alta parte) la aceasta intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta bancii include credite acordate din surse de finantare bei cu garantia jeremie Daniela Bolog Daniela Bolog 30 octombrie 2012 IMM-urile care acceseaza creditele din surse BEI cu garantia JEREMIE beneficiaza atat de costurile mai reduse ale sursei de finantare puse ... (vezi toată discuția)
Minimis Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G e adevarat ca s-au epuizat fondurile pentru ajutoarele tip minimis, cele de pana la 200.000. euro? (vezi toată discuția)
O noua schema de ajutor de minimis pentru imm-uri! Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Ministerul Finantelor a pregatit o noua schema de ajutor de minimis prin care se intentioneaza sustinerea in continuare a IMM-urilor in vederea ... (vezi toată discuția)