avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amanare rate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amanare rate

Daca aman ratele se prelungeste perioada cu 9 luni fara sa mi se marească rata lunara ?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 21:36, 7 Mai 2020
Buna seara,

Se amana plata pana la final de an. Rata o sa fie putin mai mare ( ex + 50 lei), daca amanati telefonic, va face o simulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit franci elvetieni cris7821 cris7821 Buna seara! Am rugamintea daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema. Eu (codebitor) si sotul (imprumutat) avem un credit de consum in franci elvetieni din ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere liviuliviuta liviuliviuta In anul 2006 am divortat si am fost obligat de instanta la plata unei pensii de 100 lei. Copilul avea la momentul divortului 1 an si 4 luni. In decembrie 2014 ... (vezi toată discuția)
Amanare rata banca gina5770 gina5770 Buna ziua! Am un credit in dolari, facut in 2011(pe 15 ani,) la banca Verida,cu ipoteca pe casa.In ultimele luni,am cam intarziat cu rata si mi-au spus ca nu ... (vezi toată discuția)