avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Abonament telefonie mobila Telekom
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Abonament telefonie mobila Telekom

Buna!M-am trezit cu un abonament pe firma fără sa îl citesc,semnez și stampilez!I-am sunat și mi-au zis ca nu au ce face pt ca este semnat contractul pe doi ani și dc vreau sa îl întrerup trebuie plătită o taxa!Ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:15, 8 Mai 2020
Daca l-ati stampilat si semnat dvs. sau reprezentantul firmei, sunteti bun/a de plata.
Daca nu este semnat...le puteti cere sa-l anuleze, altfel va adresati pollitiei sau instanteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somatii de plata si balbaiala dintre companii pe care eu trebhuie sa o platesc sorint sorint Buna ziua. Vreau sa va felicit pentru ceea ce faceti. Urmaresc cu interes evolutia siteului Dumneavoastra si munca voluntara pe care o depuneti pentru ... (vezi toată discuția)
Eos ksi MayaDora MayaDora Buna ziua ! Ajutati-ma va rog cu un raspun la o problema. am primit un plic de la eos ksi in care sunt instiintata ca le datorez suma se 750 de ron. am sunat ... (vezi toată discuția)
Probleme abonament telekom 7Cris7 7Cris7 buna ziua , am un abonament la un operator GSM , am fost sunat acum cateva luni daca doresc sa-mi schim abonamentul , urmand sa primesc un abonament de 44 ron ... (vezi toată discuția)