avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Recuperare banii pe vacanta la care doresc sa renunț
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Recuperare banii pe vacanta la care doresc sa renunț

Bună ziua! Dacă am plătit concediul/vacanta integral, ptr luna august pe litoralul romanesc, prin agenție, cum procedez să-mi recuperez banii, din moment ce eu vreau sa renunț la acesta vacanta!? Bineinteles, m-i s-a transmis ca nu voi recupera nimic din suma depusa, din moment ce am achitat prin acel program "early booking"!? Anularea vacantei vine în contextul pandemiei de coronavirus! Aștept răspunsurile d-voastră! Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2020
DANA OLTEAN, utilizator
Buna ziua,

Notificati societatea , prin avocat, in sensul de a va recupera pretul remis, in contextul in care starea de pericol generata de CORONAVIRS -COVID 19 nu a disparut.

Astfel de chestiuni au fost transate pe cale amiabila.

Va poate fi oferit un alt sejur, pentru un alt interval, daca aceasta oferta vi se pare atractiva.

In cazul in care nu recuperati pretul remis, va puteti adresa instantei de judecata.
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pandemie-stare de urgență 2020 - restituire avansuri servicii Laurluca Laurluca Avansul ptr vacanta in Turcia,Iunie 2020 se pot restitui? Avansul ptr botez 2 Mai 2020 se restituie? Se anulează? Sau trebuie obligatoriu amânat? Exista ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor - pandemie coronavirus AdelaVas88 AdelaVas88 Se poate suspenda programul de vizitare a minorului de către tata in situația actuală de pandemie, in condițiile in care acesta lucrează si ia contact ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans vacanta buna ziua, am o intrebare legata de ... Anca_CO Anca_CO Recuperare avans vacanta Buna ziua, am o intrebare legata de recuperarea avansului platit catre o agentie. Situatia este dupa cum urmeaza: am achitat un ... (vezi toată discuția)