Cum credeti ca va evolua piata daca intra in functiune certificatul din 2010 si guvernul (daca o sa fie) nu va mai da o amanare. Vor sari in aer preturile ?
Preturile vor urca cu aproximativ 10% si vanzarile vor scadea, si asa stam foarte prost la acest capitol.
Sa fie numai 1 euro / mp. minim-minimorum taxa pt. acest certificat! ...
Da, este o felie noua de cascaval, pentru soricei din "sistem"! Trebuia sa supravietuiasca cumva!
Oare o data facut acest certificat cat timp e valabil? Daca intr-un an se vinde de 2 ori trebuie de fiecare data? Si ce nu inteleg de loc este de ce trebuie acest certificat si la contracte de inchiriere, de exemplu?? La mosteniri cum e? Calul cadou sa nu il cauti de dinti? :stunned:
Am vorbit cu un auditor energetic, el mi-a spus ca ar costa 600 lei/2 camere. Din alte surse am aflat ca trebuie facut pe tot blocul nu pe apartament separat deci cine ar avea un apartament de vanzare nu cred ca ar beneficia de simpatia celorlalti si sa dea cateva sute de lei pe analiza asta cu infrarosii. Ciudat e ca agentiile nu cunosc faptul ca de la 1 ian s-ar putea bloca tranzactiile.