avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Certificatul energetic - va creste pretul imobilelor?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Certificatul energetic - va creste pretul imobilelor?

Cum credeti ca va evolua piata daca intra in functiune certificatul din 2010 si guvernul (daca o sa fie) nu va mai da o amanare. Vor sari in aer preturile ?
Cel mai recent răspuns: gamezcdr , utilizator 17:23, 15 Decembrie 2009
Preturile vor urca cu aproximativ 10% si vanzarile vor scadea, si asa stam foarte prost la acest capitol.
Sa fie numai 1 euro / mp. minim-minimorum taxa pt. acest certificat! ...
Da, este o felie noua de cascaval, pentru soricei din "sistem"! Trebuia sa supravietuiasca cumva!
Oare o data facut acest certificat cat timp e valabil? Daca intr-un an se vinde de 2 ori trebuie de fiecare data? Si ce nu inteleg de loc este de ce trebuie acest certificat si la contracte de inchiriere, de exemplu?? La mosteniri cum e? Calul cadou sa nu il cauti de dinti? :stunned:
Am vorbit cu un auditor energetic, el mi-a spus ca ar costa 600 lei/2 camere. Din alte surse am aflat ca trebuie facut pe tot blocul nu pe apartament separat deci cine ar avea un apartament de vanzare nu cred ca ar beneficia de simpatia celorlalti si sa dea cateva sute de lei pe analiza asta cu infrarosii. Ciudat e ca agentiile nu cunosc faptul ca de la 1 ian s-ar putea bloca tranzactiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitatea hotararii adunarii asociatiei de proprietari in privinta platii anveloparii pione pione In cadrul adunarii generale s-a votat acceptare oferetei primariei de sector in privinat anveloparii blocului. Problema este ca pentru un bloc cu 80 de ... (vezi toată discuția)
Legea 158/2011privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte dodo2009 dodo2009 \"Art. 27^1 Proprietarii apartamentelor din blocurile de locuinte si ai imobilelor care au executat lucrari de interventie pe cheltuiala proprie beneficiaza, ... (vezi toată discuția)
Legislatie certificat energetic cimpeanr cimpeanr Buna ziua, as dori sa ma lamuriti in legatura cu obtinerea acestor Certificate Energetice si anume: Legea 372/2005 la aliniatul (1) al art. 13 precizeaza ca ... (vezi toată discuția)