avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nerespectarea culorii rosii a semaforului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nerespectarea culorii rosii a semaforului

Buna ziua! Sunt sofer de tir ai nu am respectat culoarea rosie a semaforului.Stiti ce amenda voi primi si daca imi vor pune interdictie de condus?( daca da, este valabila decat pe teritoriul Germaniei sau si pe al Romaniei?) Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:19, 9 Mai 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De regula se retine permisul de conducere si se da amenda contraventionala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați fost sancționat in Germania, nu găsiți aici răspuns. Nu știu dacă se transmite sancțiunea și în România, probabil ca da, pentru ca cele din România se transmit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot conduce în ue dacă am permisul suspendat în românia? Ddy79 Ddy79 Buna seara! Dacă am permisul suspendat in Ro pot conduce in spatiul U.E? Suspendarea este valabilă doar pe teritoriul Romaniei?un text de lege ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv politia rutiera - o fapta din cele doua nu exista tescoandreas tescoandreas Buna ziua, Am fost oprit de un echipaj de la Politia Rutiera in aceasta seara. Am fost sanctionat contraventional cu Amenda contraventionala pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Restrictie germania Raluca Nila Raluca Nila Buna seara, In noiembrie 2015 tatal meu a fost prins baut la volan in Germania, el fiind șofer de tir. Permisul i-a fost retinut pe moment, a platit si ... (vezi toată discuția)