avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte atv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte atv

Bună ziua, doresc sa cumpăr un atv second-hand, cel care vinde nu este propietarul de drept dar are toate actele(talon, carte) dar fără certificat fiscal....de propietarul de drept nu se mai știe nimic de vreo 5 ani, ce pot face în cazul asta? Eu doresc sa mi-l înregistrez la primăria de care apartin

Alte discuții în legătură

Proprietar talon in arest Alex280594 Alex280594 Buna ziua! Am achizitionat o masina second hand acum cam 5 ani de la cineva din oras de pe olx,cand s-au facut actele de vanzare-cumparare au fost facute niste ... (vezi toată discuția)
Probleme acte la achizitionarea unei masini second hand mari1985 mari1985 Buna ziua, doresc sa cumpar o masina second hand si m-am lovit de urmatoarea situatie. Proprietarul masinii a incheiat un contract de vanzare-cumparare cu o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare atv pe firma: documente necesare anamaria_sitaru anamaria_sitaru Buna ziua, Tocmai am achizitionat un ATV de la o firma din Cluj Napoca, are numele provizorii si as dori sa il inmatriculez in Iasi pe firma. Am ca si acte ... (vezi toată discuția)