avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... CUM ESTE CORECT?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

CUM ESTE CORECT?

Buna dimineata!
Cum este corect: ,,pana la data de 14 mai,, sau ,,pana pe data de 14 mai,,? care dintre cele doua indica ,,inclusiv ziua de 14 mai,,?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 12 Mai 2020
Ziua de 14 mai este ultima zi a stării de urgență, deci, varianta a doua e corectă.
"pana pe data de 14 mai "".... este bine si ,,pana la data de 14 mai,, daca in continuare are sintagma "inclusiv"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua revin cu detalii suplimentare despre chestiunea indicelui ... ciorneidumitru ciorneidumitru Bună ziua Revin cu detalii suplimentare despre chestiunea indicelui de corecție a pensiei . Începând cu data de 1.09.2015 am beneficiat de o pensie de ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma cu datorii- urgent! vasileid vasileid buna seara, am si eu o firma cu domeniu de activitate in vanzari( srl) care din pacate nu mai merge....nu sunt clienti. stocul de marfa din magazin se ... (vezi toată discuția)
Cand expira starea de urgenta? enco enco Bună ziua. Care este, exact, ultima zi de stare de urgență? 14 sau 15 mai 2020? (vezi toată discuția)