ContSters36411 
	    	Utilizator

ContSters36411 
	    	Utilizator	    

badguygoodguy 
	    	Utilizator

badguygoodguy 
	    	Utilizator	    

ContSters36411 
	    	Utilizator

ContSters36411 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 valercosma	                   

As dori sa pun o intrebare?
Daca dau un avans unei persoane fizica, pentru achizitia unei locuinte si folosesc ca si garantie o scrisoare cu trei martori in ... (vezi toată discuția)
	                    valercosma	                   

As dori sa pun o intrebare?
Daca dau un avans unei persoane fizica, pentru achizitia unei locuinte si folosesc ca si garantie o scrisoare cu trei martori in ... (vezi toată discuția)

ietam	                   

Spuneti-mi , va rog , daca pot chema pe cineva in instanta ptr. ca nu recunoaste ca i-am inapoiat 500$ , pe care trebuie sa-i scada din suma pretinsa de 2300 $ ... (vezi toată discuția)
	                    ietam	                   

Spuneti-mi , va rog , daca pot chema pe cineva in instanta ptr. ca nu recunoaste ca i-am inapoiat 500$ , pe care trebuie sa-i scada din suma pretinsa de 2300 $ ... (vezi toată discuția)

Fedora	                   

Sunt la primul mesaj. Daca am postat unde nu trebuie imi cer scuze. 
In august 2008 dupa ce m-am despartit de sotul meu, inaintand si o cerere de divort, ... (vezi toată discuția)
	                    Fedora	                   

Sunt la primul mesaj. Daca am postat unde nu trebuie imi cer scuze. 
In august 2008 dupa ce m-am despartit de sotul meu, inaintand si o cerere de divort, ... (vezi toată discuția)