avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inchiriere carti
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inchiriere carti

Vreau sa infiintez o biblioteca online pentru carti tiparit. Problema sunt drepturile de autor. Vreau ca totul sa fie legal si transparent. Care sunt pasii, unde pot plati drepturile de autor pe incchiriere? Am tot citit legislatia bibliotecilor si nu inteleg mai nimic.

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor cosminfurdean cosminfurdean Buna ziua, M-am documentat pe site-ul Bibliotecii Nationale si de acolo am inteles ca o carte tiparita, o carte audio si o carte electronica sunt 3 lucruri ... (vezi toată discuția)
Tipar ºi distribuire carte în românia zaharia_bogdan zaharia_bogdan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii: - Vreau sa tiparesc o carte in Romania iar mai apoi sa o scot la vanzare. Cartea nu este scrisa ... (vezi toată discuția)
Venituri legale din publicarea unei carti Gabriel50 Gabriel50 Buna ziua, Am scris o carte, eu detin drepturile de autor, ISBN si tot eu discut cu tipografia. Nu ma intereseaza sa lucrez cu o editura, pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)