avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ... Mama fara munca pierd custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

... Mama fara munca pierd custodia copilului

Sunt o mama de doi copii, soțul a înaintat divorț și dorește să ia copii, ma amenință că nu am un loc de muncă, nu am nici un venit personal, am o proprietate personală. Pot pierde copii pt ca nu am un loc de munca. Menționez ca copii au 4 și respectiv 13 ani.
Buna ziua,

Pentru moment, puteti fi sprijinita de rudele dumneavoastra, de parinti, pentru a putea asigura subzistenta minorilor.

Poate va veti angaja,iar in instanta nu va mai invoca acest aspect.

Instanta de tutela da eficienta principiului preeminentei interesului superior al minorului.

Venitul nu este unicul criteriu pe care il are in vedere instanta cand dispune o astfel de masura, ci o multitudine de criterii, legate de situatia familiala.

Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minori in strainatate 3maria3 3maria3 Buna ziua, sunt mama a 3 baieti de 7,8 si 9 ani. Am divortat amiabil de tatal lor acum 4 ani, autoritate parinteasca comuna, domiciliu la mine in Romania. ... (vezi toată discuția)
Buna seara. vreau sa divortez am 8 ani de casatorie si 3 copii ... Mariadumitrita Mariadumitrita Buna seara. Vreau sa divortez am 8 ani de casatorie si 2copii minori cel mai mare are 7 ani dar locuiesc in casa socrilor. Daca imi gasesc o garsoniera sa ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara sergiu8 sergiu8 Buna ziua, Din cate am inteles in urma divortului sunt obligat la plata pensiei alimentare pentru copil,indiferent daca obtin venituri sau nu. Am si eu o ... (vezi toată discuția)