avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Extindere permis de ședere cetățean brazilian ca ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Extindere permis de ședere cetățean brazilian ca membru de familie al unui olandez

Am un angajat de origine braziliana căsătorit cu un cetățean olandez, ambii aflându-se pe teritoriul României. Permisul de lungă sedere ca membru de familie al brazilianului expiră pe 26 Mai. Beneficiază de cele 90 de zile de grație pentru a aplica pentru extindere? Menționez că partenerul lui este in stare de detenție in Brașov. Ce are trebui făcut să poată extinde viza in lipsa contribuției olandezului? De asemenea, dacă beneficiază de cele 90 de zile poate continua contractul de muncă? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere Marian0189 Marian0189 Buna Ziua. eu sunt Marian si as avea o intrebare mai delicata. logodnica mea mai are putin si o sa ajunga in romania. acum pe 20 ianuarie. chestie sau problema ... (vezi toată discuția)