avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare in localitate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare in localitate

Buna dimineata, avand in vedere noile reguli de circulatie in localitate vin cu urmatoarea intrebare. Daca eu in momentul de fata locuiesc in Cluj-Napoca, dar in buletin am domiciliul in alt judet, cum procedez daca ma opreste politia in timpul unei deplasari in interiorul orasului? Nu am viza de flotant. Multumesc
Nu veti avea probleme.
Sa nu va ceara insa un contract de inchiriere.
Daca locuiti la bloc luati de la asociatia de proprietari adeverinta ca locuiti acolo si achitati intretinerea.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ar trebui să faceti dovada cu un contract de închiriere comodat,adeverință asociație de locatari,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere acte somaj abcedefgh abcedefgh Buna ziua, Daca am adresa din buletin pe Petrosani si am lucrat in Cluj-Napoca, trebuie sa-mi depun actele de somaj in Petrosani?La fel adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere lucian1956 lucian1956 Buna seara, Am un apartament pe care l-am inchiriat cu forme legale. Administratorul blocului insista pe langa chirias sa-i dea o copie dupa contractul de ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatorul caz:pana in urma cu 3 luni am beneficiat de alocatie monoparentala.Eu am adresa din ... (vezi toată discuția)