avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

somaj tehnic

Buna ziua,

Este legal ca fiind si salariat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si pensionar, sa nu pot beneficia de somaj tehnic pe motiv ca "am si pensie".... si sa mi se solicite sa cer eu concediu fara plata? Sunt de doua luni in concediu fara plata in timp ce colegele mele au lucrat pe rand cate doua saptamani, celelalte fiind in somaj tehnic. Am solicitat revenirea in activitate dar mi-a fost refuzata pe acelasi motiv - pensia. Este vreun act normativ care reglementeaza faptul ca pensionarii angajati nu pot primi somaj tehnic?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
Pitesti, utilizator

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii Val1977 Val1977 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Lucrez in domeniul auto, lovit din plin de criza dpe care cu totii o cunoastem. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Ajutor in caz de deces al unui parinte marialexia marialexia Acum cateva zile mi-a decedat tatal,am dreptul la un ajutor din partea angajatorului ,tinand cont ca sunt in concediu de ingrijire a copilului .Am fost la ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale ale angajatilor unei firme aflate in faliment Andreea356 Andreea356 Buna ziua, Lucrez (inca am contractul activ) la o firma care in luna septembrie a declarat falimentul. Dupa cateva saptamani a fost asignata si firma de ... (vezi toată discuția)