avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj salariați Asistența Socială în perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj salariați Asistența Socială în perioada izolării preventive la domiciliu

Bună ziua! Aș dori niște informații precise în legătură cu pontajul salariaților din Asistența Socială care au fost izolați preventiv la domiciliu timp de 14 zile,conform Ordonanței Militare nr.8. Mă aflu în această categorie iar șeful de centru a considerat că nu mi-am îndeplinit norma de lucru în luna aprilie datorită situației mai-sus menționate, ca urmare mi-a întocmit graficul de activitate pe luna mai,începând de astăzi,de când a încetat starea de urgență și până la sfârșitul lunii în curs,având ore suplimentare. Chiar a precizat că și luna iunie va trebui să lucrez un număr aproape dublu de ore pentru a compensa cele 14 zile când am stat în izolare preventivă la domiciliu conform ordonanței! Vreau să precizez că, după această perioadă de izolare la domiciliu am stat timp de 14 zile în izolare la locul de muncă !
Vă rog mult să mă ajutați cu un răspuns la această întrebare deoarece am sentimentul că lucrurile nu stau așa, din punct de vedere legal.
Vă mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: nicoleta72 , utilizator 09:36, 21 Iunie 2020
Nu ne poate ajuta nimeni aici, in legătura cu pontajul pe perioada izolării preventive in centrele de asistenta socială ? M-ar interesa pe lângă cele menționate mai sus, dacă este normal ca in aceleași condiții de izolare la locul de munca o parte din personal sa fie pontat la 8 ore zilnic (cei cu posturi unice) iar cealaltă parte la 12 ore ( personalul din ture).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolarea la locul de munca- neclaritati traian5566 traian5566 O data cu ordonanta nr 8, suntem obligati sa ne carantinam 14 zilela locul de munca( scoala profesionala speciala cu deficienti mintali) si alte 14 zile ... (vezi toată discuția)
Salariu andonie maria andonie maria Buna ziua. Sunt angajat la DGASPC sector 6 la un centru de primiri urgenta copii. Conform Ordonantei Militare nr.8 din 09.04.2020 personalul centrului au fost, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, pe perioada de autoizolare la domiciliu 14 zile (angajat in azil de batrani, la stat, functia asistent medical, muncitor) conform Ordonantei ... (vezi toată discuția)