IONICA3001 
	    	Utilizator

IONICA3001 
	    	Utilizator	    

Frigert 
	    	Utilizator

Frigert 
	    	Utilizator	    

Buna seara! In anul 2018 am fost prins cu cateva baxuri de tigari de contrabanda.
Am fost judecat,am luat pedeapsa cu suspendare,acum sunt sub supravegherea celor de la probatiuni si am de platit accize.
Intrebarea este,legal..exista vreo sansa sa scapi de aceste accize fara sa le platesti?
Daca nu le platesti,ce se poate intampla?
~ final discuție ~
 Frigert	                   

Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 baxuri de tigari contrabanda 950 cartuse, a recunoscut fapta precizez ca a primit arest la domiciliu 29 de ... (vezi toată discuția)
	                    Frigert	                   

Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 baxuri de tigari contrabanda 950 cartuse, a recunoscut fapta precizez ca a primit arest la domiciliu 29 de ... (vezi toată discuția)

danyaugustin2008	                   

Sotul meu a avut suspendare pentru furt 2 cu 4 ani care se termina in noiembrie 2017...In octombrie 2017 a savarsit infractiune de contrabanda cu tigari a ... (vezi toată discuția)
	                    danyaugustin2008	                   

Sotul meu a avut suspendare pentru furt 2 cu 4 ani care se termina in noiembrie 2017...In octombrie 2017 a savarsit infractiune de contrabanda cu tigari a ... (vezi toată discuția)

Stefan888	                   

Buna ziua! Dupa ce am fost prins cu droguri am luat 10 luni cu suspendare si 2 ani de probatiune. La jumătatea termenului am fost prins fumat la volan. In ... (vezi toată discuția)
	                    Stefan888	                   

Buna ziua! Dupa ce am fost prins cu droguri am luat 10 luni cu suspendare si 2 ani de probatiune. La jumătatea termenului am fost prins fumat la volan. In ... (vezi toată discuția)