avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 baxuri de tigari ...

Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 baxuri de tigari contrabanda 950 cartuse, a recunoscut fapta precizez ca a primit arest la domiciliu 29 de zile. Mentionez ca este la prima abatere, are un minor de 11 luni, are de platit prejudiciul de 20 de mii euro, daca plateste prejudiciul cu ce pedeapsă ar putea scapa?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:14, 6 Septembrie 2021
Este important dacă plătește prejudiciul, deoarece pedeapsa va fi mult dominuată și va fi stabilită cu suspendarea executării. Dacă face probe în circumstanțiere, poate primi și o amendă penală.
Sa inteleg daca plateste prejudiciul, ar avea sanse la pedeasca cu suspendare?
Da, evident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca? florin_ale2 florin_ale2 am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc (vezi toată discuția)
Accizele trebuie plătite? IONICA3001 IONICA3001 Buna seara! In anul 2018 am fost prins cu cateva baxuri de tigari de contrabanda. Am fost judecat,am luat pedeapsa cu suspendare,acum sunt sub supravegherea ... (vezi toată discuția)
Contrabanda. bună ziua , am un prieten pe care l-a prins poliția ... Andrei45 Andrei45 Contrabanda. Bună ziua , am un prieten pe care l-a prins poliția cu țigări de contrabanda, bun, i s-a întocmit dosar penal , și după o perioadă de ... (vezi toată discuția)