avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie pe propria rapundere - stare de alerta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie pe propria rapundere - stare de alerta

Buna ziua! Este necesara declaratia pe propria raspundere pt iesirea din localitate pt a merge intr-o localitate la 30 km?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 18 Mai 2020
~ Conținut șters la cerere ~
16 mai 2020 15:05 Grupul de Comunicare Strategică
Întrebări frecvente - stare de alertă
[ link extern ]

Cum se definește zona metropolitană în interiorul căreia cetățenii nu au nevoie de declarație pe propria răspundere pentru a se deplasa ?

Sunt considerate ca făcând parte din zona metropolitană localitățile aflate pe o rază de până la 30 de kilometri față de principalul oraș (conform art.11 din Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional - Secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi).

Totodată, se va considera zonă metropolitană Municipiul București și întreg teritoriul județului Ilfov.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta romania octavianungur octavianungur Buna seara! as dori sa stiu daca este necesara achizitionarea rovignetei pentru Romania, in conditiile in care am domiciliul in mun Tg Mures, si doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste zona in cadrul localitatii? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu cum se stabileste zona(A,B,C sau D) in cadrul localitatii,conform Noului Cod Fiscal-Legea 571/2003? La art.247,,lit.b),se precizeaza ca aceste ... (vezi toată discuția)
Conditii si acte necesare pentru a candida ca primar luca_dinu2001 luca_dinu2001 buna, As avea si eu ceva nelamuriri.De ce acte sunt necesare pentru a candida ca iindependent la primarie?Este suficient daca am flotant pe c.i. pentru a ... (vezi toată discuția)