avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva ordonantei de clasare a unui dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva ordonantei de clasare a unui dosar penal

Buna ziua!

Exista un model anume pentru o Plangerea impotriva solutiei de clasare emise de procuror intr-un dosar penal in care am calitatea de parte vatamata, si in finalul plangerii ce pot sa cer? infirmarea solutiei de clasare si trimiterea dosarului pentru reluarea cercetarilor?
Multumesc Anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:51, 18 Mai 2020
Buna ziua,
Nu exista un model ci doar trebuie MOTIVATA in fapt si in drept si sa aratati alte probe!
Discutati cu un avocat care sa o formuleze daca vreti sa aveti o sansa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un model de plangere impotriva ordonantei sup data de procuror intr-un dosar penal pentru amenintare, calomnie si insulta jon53 jon53 As vrea un model de plangere pentru cele expuse mai sus, avand in vedere ca am primit comunicarea cu ordonanta procurorului privind scoaterea de sub urmarire ... (vezi toată discuția)
Plangere prim procuror viorelv viorelv Am făcut plângere împotriva soluției de clasare a procurorului de pe lângă judecătorie la prim procurorul de le lângă Tribunal, acesta a admis ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)