avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... PURTAREA MASTII LA LOCUL DE MUNCA
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

PURTAREA MASTII LA LOCUL DE MUNCA

Este obligatorie purtarea mastii la locul de munca, chiar daca acesta este in aer liber?
Ma refer aici la interpretarea corecta a Legii 55.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:06, 20 Mai 2020
e vorba de spatiile inchise. totusi distanta dintre persoane trebuie sa fie cea specificata. cereti specialistului SSM sa revizuiasca ROI.
In cadrul firmelor, angajatorii in functie de identificarea si evaluarea riscurilor profesionale la locul de munca vor nominaliza in instructiunile proprii ssm toate situatiile (dupa caz si in aer liber) si vor preciza modul in care se poarta, schimba, etc. masca idividuala de protectie,
Valabil pentru masca individuala de protectie acordata ca EIP, dar si pentru masca medicala ca protectie individuala impotriva covid 19.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masca la locul de munca după iesire stare alertă ovi89diu ovi89diu Masca la locul de munca după iesire stare alerta din 09.03.2022 mai e obligatorie? Poate patronul să o introducă legal in echipament pentru protectia muncii? (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez la o fabrică unde iară vor să ne oblige ... Kat.Dum. Kat.Dum. Bună ziua! Lucrez la o fabrică unde iară vor să ne oblige să purtăm mască după cam trei săptămâni în care nu am fost obligați să le purtăm ... (vezi toată discuția)
Mai pot fi obligat la locul de muncă să port masca? pot fi ... Ioanpreda Ioanpreda Mai pot fi obligat la locul de muncă să port masca? Pot fi sancționat pecuniar sau să fiu amenințat cu desfacerea contractului de muncă pe motiv ... (vezi toată discuția)