maminalena 
	    	Utilizator

maminalena 
	    	Utilizator	    

Doina55 
	    	Utilizator

Doina55 
	    	Utilizator	    

Nu se pot ridica subventii pentru terenul dvs daca nu ati incheiat cu el contract de arenda. Cum motiveaza parchetul clasarea dosarului?
 Doina55 
	    	Utilizator

Doina55 
	    	Utilizator	    

Doina55, utilizator
 Doina55, utilizator 	
			 Doina55 
	    	Utilizator

Doina55 
	    	Utilizator	    

Doina55, utilizator
 Doina55, utilizator 	
			 cornaca	                   

In anul 2014 am depus o plngere penala pentru Tulburare de posesie si abuz in serviciu impotriva  a doi fermieri  cat si impotriva reprezentantilor unei ... (vezi toată discuția)
	                    cornaca	                   

In anul 2014 am depus o plngere penala pentru Tulburare de posesie si abuz in serviciu impotriva  a doi fermieri  cat si impotriva reprezentantilor unei ... (vezi toată discuția)

telecomanda	                   

Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)
	                    telecomanda	                   

Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)

telecomanda	                   

Un apropriat al familiei mele DAMIAN are urmatoarea speta : Detine mostenire dupa urma tatalui sau un teren agricol de 2 ha. intr-o comuna langa Slobozia. ... (vezi toată discuția)
	                    telecomanda	                   

Un apropriat al familiei mele DAMIAN are urmatoarea speta : Detine mostenire dupa urma tatalui sau un teren agricol de 2 ha. intr-o comuna langa Slobozia. ... (vezi toată discuția)