avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Model proces verbal
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Model proces verbal

Buna ziua, as dori si eu un model de proces verbal pentru a depunde la judecatorie, am o amenda primita pe timpul carantinei si vreau sa i fac contestatie
Buna ziua,
Probabil doriti model de contestatie la procesul-verbal!
In acest caz, ceea ce doriti dvs. reprezinta o cerere de chemare in judecata care trebuie sa indeplineasca toate prevederile art.194 cod procedura civila. Nu exista modele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta si pe mine ... Aurel1209 Aurel1209 Buna seara. Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta si pe mine careva. In drum spre servici m a oprit politia si mi a pus etilotestul si mi a iesit 0,06 ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal al adunarii generale gorjdesign gorjdesign Buna ziua, Doresc sa fac o contestatie in instanta la un proces verbal al adunarii generale pe care il consider nestatutar. Unde pot gasi un model de ... (vezi toată discuția)
Motivarea prezentei plangeri o voi depune pana la primul termen. AxinteG AxinteG In contestarea unui proces verbal de amenda pot depune contestatia si dupa noul cod pot cere ca : \\" Motivarea prezentei plangeri o voi depune pana la ... (vezi toată discuția)