avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... amenzi neconstituionale
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

amenzi neconstituionale

Buna ziua! Amenzile date pe timpul starii de urgenta, este bine sa fie achitate sau sa se conteste in instanta?
Daca vreti sa contestati aveti acest drept.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă procesul-verbal conține erori ale agentului constatator care pot duce la anularea lui și încă sunteți în termenul legal de depunere, aveți dreptul și îl puteți exercita fără nicio piedica.

AlbertCaf a scris:

Buna ziua! Amenzile date pe timpul starii de urgenta, este bine sa fie achitate sau sa se conteste in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi stare de urgenta AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Daca am primit o amenda in timpul starii de urgenta si sunt inca in termenul in care pot achita jumatate din amenda este mai bine sa nu platesc ... (vezi toată discuția)
Nota de constatare parcare tudor9 tudor9 Buna ziua, doresc sa contest o amenda contraventionala pt parcare fara tichet si nu stiu daca as avea castig de cauza. Astfel doresc sa obtin un punct de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contravenþie încheiat în aprilie 2013, însã în care în mod eronat a fost trecut anul 2012 antin antin salut.in 13 aprilie 2013 am luat o amenda de circulatie.fapta e scrisa corect insa anul ...la data de ....... si ,,,,in data de este scris 2012 in loc de ... (vezi toată discuția)