Buna seara va rog sa ma lamuriti cu o chestie am o executare silta pe auto emisa la data se 30.03.2020 eu am contract de vanzare cumparare pe acest auto din 2018 fiscal este pe noul proprietar doar la poliție este pe mine inca execurorul a zis ca din moment ce sunt eu in act e bunul meu am adus de la servixiul de imatriculari act in care s-au inregistrat mentiuni cu transferul de proprietete..dumnealui nu vrea sub nici o forma sa ridice secbestrul?daca fac contestatie in instanță am vre-o sansa sa castig?menstinez ca am si de la primarie adeverinta de rol ca masina nu e pe mine+fiscal.dar dumnealui sustine ca nu e suficinet ca sau inregistrat in baza de date drpciv demersuri cu transfer de proprietate din 2018...si eu sunt in certifat si asta conteaza
Nu se intelege cine este proprietarul masinii in acest moment. Dumneavoastra ati vandut in 2018 ? De ce la poiltie figurati inca dvs. Nu ati scos certificat fisvcal la data vanzarii ? De ce s-a ajuns la executare silita? Este ceva neclar in expunerea dvs.
Fiscal este pe noul proprietar dar nu sa facut tranferul la politie in certificat sunt inca eu .iar sechestrul a venit acum masina era vanduta si tranferata fiscal din 2018