gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 SymoCry 
	    	Utilizator

SymoCry 
	    	Utilizator	    

SymoCry, utilizator
 SymoCry, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

SymoCry 
	    	Utilizator

SymoCry 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 nestiutorintoate	                   

buna ziua,
 ma puteti indruma cum as putea beneficia de acea suma care se cuvine  de drept acestor familii. este vorba de un minor in varsta de 4 ani  ... (vezi toată discuția)
	                    nestiutorintoate	                   

buna ziua,
 ma puteti indruma cum as putea beneficia de acea suma care se cuvine  de drept acestor familii. este vorba de un minor in varsta de 4 ani  ... (vezi toată discuția)

barbie_86	                   

am divortat de curand,nu am loc de munca...deci nu am nici un venit,fostulk sot refuza sa imi dea pensia alimentara pe motiv ca nu are baniX-(....sunt ... (vezi toată discuția)
	                    barbie_86	                   

am divortat de curand,nu am loc de munca...deci nu am nici un venit,fostulk sot refuza sa imi dea pensia alimentara pe motiv ca nu are baniX-(....sunt ... (vezi toată discuția)

patrasescu_ionica	                   

baiat si fata cu varsta cuprinsa  intre 19 si 18 ani care au un copil impreuna locuiesc imprimieuna nu sunt casatoriti legitim copilul este recunoscut de tata, ... (vezi toată discuția)
	                    patrasescu_ionica	                   

baiat si fata cu varsta cuprinsa  intre 19 si 18 ani care au un copil impreuna locuiesc imprimieuna nu sunt casatoriti legitim copilul este recunoscut de tata, ... (vezi toată discuția)