Buna ziua,
Un prieten de-al meu a fost retinut la granita dintre Romania-Bulgaria mai exact la Ruse pentru un imprumut facut in UK acum 3 ani la care a platit cateva luni dupa care din motive personale nu a mai putut plati, nu din rea intentie, anuntand in prealabil.
Nimeni nu ne da nicio informatie despre el, de masina nu stim nimic.
Am fost sunati de pe un numar ascuns si ni-sa spus ca a fost trimis in UK si putem lua legatura cu el peste 5 zile.
Imi poate spune si mie cineva ce putem face? Cu cine sa luam legautra? Ce se intampla cu el? Ce se intampla cu masina? Multumesc
Buna ziua,
De unde aveti informatia?
Eu zic sa luati legatura cu Politia de frontiera si sa vedeti ce va spun dumnealor, nu ce spune cineva care suna de pe un numar ascuns.
Am reusit sa vorbesc azi-noapte la ora 23:00 cu el aproximativ 1 minut in care mi-a spus ca nu poate sa vorbeasca si ca l-au tinut la granita. Acum telefonul lui este inchis de azi noapte..
Am vorbit cu ce-i de la Politia de frontiera si mi-au spus ca nu poate sa ma ajute cu niciun fel de informatie.
Emilika40
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
@miteaionel
Eu nu prea cred că e reală povestea. Poliția nu reține persoanele fizice pentru datorii personale neachitate, e litigiu civil.
Dacă chiar a fost reținut, motivul este altul.
Poate vă face o farsă. Dacă vi se cer bani pentru el aș zice să fiți atent tare.