avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retinut la granita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retinut la granita

Buna ziua,
Un prieten de-al meu a fost retinut la granita dintre Romania-Bulgaria mai exact la Ruse pentru un imprumut facut in UK acum 3 ani la care a platit cateva luni dupa care din motive personale nu a mai putut plati, nu din rea intentie, anuntand in prealabil.
Nimeni nu ne da nicio informatie despre el, de masina nu stim nimic.
Am fost sunati de pe un numar ascuns si ni-sa spus ca a fost trimis in UK si putem lua legatura cu el peste 5 zile.
Imi poate spune si mie cineva ce putem face? Cu cine sa luam legautra? Ce se intampla cu el? Ce se intampla cu masina? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2020
miteaionel, utilizator
Cel mai recent răspuns: miteaionel , utilizator 18:48, 21 Mai 2020
Buna ziua,
De unde aveti informatia?
Eu zic sa luati legatura cu Politia de frontiera si sa vedeti ce va spun dumnealor, nu ce spune cineva care suna de pe un numar ascuns.
Am reusit sa vorbesc azi-noapte la ora 23:00 cu el aproximativ 1 minut in care mi-a spus ca nu poate sa vorbeasca si ca l-au tinut la granita. Acum telefonul lui este inchis de azi noapte..
Am vorbit cu ce-i de la Politia de frontiera si mi-au spus ca nu poate sa ma ajute cu niciun fel de informatie.
Avocatii pot obtine informatii in astfel.de cazuri.
Daca ii angajati avocat veti afla.
Si cat ma costa un avocat pentru un astfel de caz?
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@miteaionel
Eu nu prea cred că e reală povestea. Poliția nu reține persoanele fizice pentru datorii personale neachitate, e litigiu civil.
Dacă chiar a fost reținut, motivul este altul.

Poate vă face o farsă. Dacă vi se cer bani pentru el aș zice să fiți atent tare.

Alte discuții în legătură

O mica gluma, politia pe drum kittykz kittykz Nu stiu daca titlul este relevant, dar sa va povestesc. Eu am 16 ani, am dormit la o prietena joi seara. Ei i-a venit minunata idee de a face farse cuiva, dar ... (vezi toată discuția)
Vb in interiorul romaniei cu taxa de roaming ?? dumitru2000 dumitru2000 - x se afla intr-o localitate de fronitiera - are roamningul activat automat. - x mnu paraseste teritoriul tarii. --------------------- la sfarsit de ... (vezi toată discuția)
Contract comodat auto mesa91 mesa91 Doresc sa folosesc masina tatalui meu in concediu in Grecia ( traversand Bulgaria) Avem acelasi nume...este obligatoriu sa fac contract de comodat? (vezi toată discuția)