avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Video tik tok
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Video tik tok

Buna ziua,

As dori sa ma interesez care estre procedura legala de a sterge un video de pe o platforma sociala, cum este tik-tok sau youtube?
Sunt prezent intr-un video care "violeaza" dupa parerea mea drepturile mele GDPR, ori nush exact cum sa zic, dar eu nu am dat voie ca cineva sa incarca diverse videouri despre mine pe net. In acest caz cum pot sa procedez, ca sa oblig utilizatorul respectiv ca sa dea jos video-ul respectiv.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:24, 22 Mai 2020
Buna ziua,
Stiu ca se pot raporta, cel putin pe yt., cealalta aplicatie nu o folosesc.
website-urile nu le puteti obliga fiindca nu sunt in Romania, dar pe autor il puteti actiona in justitie. inca ceva: persoanele fizice nu incalca GDPR, doar cele juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua acum cateva luni pe scara blocului apareau fel de fel ... Ruxandra B. Ruxandra B. Buna ziua Acum cateva luni pe scara blocului apareau fel de fel de gunoaie,servetele rupte etc. In urma solicitarii mai multor vecini, presedintele blocului, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem un site dezvoltat de o firma de dezvoltare web. ... PlanNow PlanNow Buna ziua! Avem un site dezvoltat de o firma de dezvoltare web. Le tot explicam ca formularul de contact si formularul de inscriere la newsletter nu este ... (vezi toată discuția)
Este legal sa preiei cartile de pe scribd adrian_avram adrian_avram Scribd.com este unul dintre cele mai cunoscute site-uri din lume, de unde poti prelua diverse carti si documente scanate. Pe acest site sunt incarcate si o ... (vezi toată discuția)