avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde pot gasi consultanta pentru pensie internationala?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde pot gasi consultanta pentru pensie internationala?

Tatal meu in varsta de 62 ani doreste sa se pensioneze anticipat, a fost sofer de camion in europa pe toata durata din campul muncii fiind inregistrat la companii din mai multe tari precum Polonia, Cehia, Olanda, Romania la care a lucrat intre 1 si 5 ani la fiecare dintre ele. La acest moment este inregistrat pe o firma din Romania si efectueaza transport in spatiul intracomunitar. Acum a ajuns la varsta la care doreste sa se pensioneze anticipat si isi pune problema daca o sa i se ia in calcul sau o sa i se recunoasca perioadele lucrate in strainatate? Deasemeni m-a rugat sa gasesc un consultant pe domeniul pensiilor internationale care ne poate aviza sau construi dosarul si va solicit ajutorul in acest sens deoarece la o cautare pe net nu am reusit sa gasesc astfel de servicii in Bucuresti. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 25 Mai 2020
Pensia internațională 2020: Cum obții pensie și pentru perioadele lucrate în alte țări
www.avocatnet.ro/articol_502...

sau

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie internațională smaciua smaciua Am realizat un stagiu de cotizare internațional de 38 de ani, din care: 18 ani in România, 10 ani in Canada și 10 ani in Olanda. Puteți sa-mi spuneti, va ... (vezi toată discuția)
Pensionare in italia. Romica Murariu Romica Murariu Buna seara. As dori sa aflu ce trebuie sa fac in Romania pentru a putea solicita pensionarea in Italia . Mentionez ca am lucrat 29 ani si 5 luni in Romania,iar ... (vezi toată discuția)
Pensie din olanda gheorghisan gheorghisan Buna seara.intentionez sa merg la munca in olanda .Voi avea contract cu firma olandeza , se vor plati taxe pt mn si voi fi inregistrat la primaria lor.Dupa ... (vezi toată discuția)