avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita imobil

Am achiziționat un apartament de la un executor judecatoresc prin licitatie publica. In actul de adjudecare este trecut ca acesta este liber de orice sarcini,dar in momentul in care l-am intabulat la SARCINI este trecuta un dosar la Judecatorie prin care fostl proprietar a contestat executarea. Intrebarea mea este dacă este in regulă modul in care a procedat executorul? Mentionez ca s-a asteptat acea perioada de 30 de zile de la licitatie si dupa aceea s-a intabulat imobilul. Fostul proprietar nu a formulat contestație la procesul verbal de licitație. El a facut contestatie la executare. Sumele obtinute in urma vanzarii inca nu au fost redistribuite, iar contestatia urmeaza a fi solutionata cel mai devreme peste 2 saptamani.
Cel mai recent răspuns: marius.c1 , utilizator 16:08, 26 Mai 2020
In momentul in care ati incheiat contractul de vanzare aparea sarcina respectiva in extrasul de carte funciara?
Cred ca da.

MihailZC a scris:

In momentul in care ati incheiat contractul de vanzare aparea sarcina respectiva in extrasul de carte funciara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil de la adjudecatar irinafils irinafils Buna ziua, As dori sa cumpar un imobil (liber de locatari) de la adjudecatar. Acesta mi-a trimis copii dupa procesul verbal de licitatie, dupa actul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)
Intrebare- contestare executare dupa ce am adjudecat un ap ancairo ancairo Buna ziua, La data de 12.09.2017, am cumparat un apartament prin licitatie publica, ce nu a fost contestat in termen sau cel putin asa am crezut eu. Intre ... (vezi toată discuția)