ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 laurentiu123456	                   

Buna ziua ,
Am cumparat un imobil executat prin licitatie publica , am platit pretul integral ,mi sa eliberat cat si actul de adjudecare de catre BEJ ,iar ... (vezi toată discuția)
	                    laurentiu123456	                   

Buna ziua ,
Am cumparat un imobil executat prin licitatie publica , am platit pretul integral ,mi sa eliberat cat si actul de adjudecare de catre BEJ ,iar ... (vezi toată discuția)

Lucc	                   

X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste  suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)
	                    Lucc	                   

X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste  suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)

CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Exista text de lege care sa ii confere acest drept executorului judecatoresc?
Ipoteza este ca dupa adjudecare fostii proprietari nu vor sa paraseasca imobilul ... (vezi toată discuția)
	                    CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Exista text de lege care sa ii confere acest drept executorului judecatoresc?
Ipoteza este ca dupa adjudecare fostii proprietari nu vor sa paraseasca imobilul ... (vezi toată discuția)