avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cumparare imobil de la adjudecatar
Discuție deschisă în Executare silită

Cumparare imobil de la adjudecatar

Buna ziua,

As dori sa cumpar un imobil (liber de locatari) de la adjudecatar. Acesta mi-a trimis copii dupa procesul verbal de licitatie, dupa actul de adjudecare imobiliara (care am inteles ca e cu titlu executoriu pentru fostul debitor), dupa extrasul de carte funciara si intabulare. Credeti ca fostul debitor poate contesta aceste acte (procesul verbal e datat in aprilie, actul de adjudecare in mai iar intabularea e solutionata acum 2 zile)? Pot afla daca s-au depus contestatii?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:03, 1 August 2014
Referitor la contestatie puteti sa va interesati la judecatoria responsabila si eventual la OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act adjudecare laurentiu123456 laurentiu123456 Buna ziua , Am cumparat un imobil executat prin licitatie publica , am platit pretul integral ,mi sa eliberat cat si actul de adjudecare de catre BEJ ,iar ... (vezi toată discuția)
Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de adjudecare in ncc da dreptul la executor sa evacueze fara proces? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Exista text de lege care sa ii confere acest drept executorului judecatoresc? Ipoteza este ca dupa adjudecare fostii proprietari nu vor sa paraseasca imobilul ... (vezi toată discuția)