Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Nunta in timpul pandemiei
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Nunta in timpul pandemiei

Buna ziua,
Urmeaza sa am cununia religioasa si petrecerea de dupa pe data de 13 Iunie 2020, Conform noilor modificari din anexele legii 55/2020 (nu sunt sigur de nr.legii) este permis un numar de 16 persoane la evenimente in interiorul bisericii.(dupa ce a fost un nr.de 8 persoane, apoi 16, apoi iarasi 8 si actualmente pe 25 Mai 16 persoane).
Avem de gand sa facem cununia religioasa in aer liber si implicit sa nu mai avem limitarea numarului de participanti.La fel si pentru petrecerea de dupa cununie...tot in aer liber. (cu distantare sociala, spatiu intre mese etc.)
As vrea sa stiu daca incalc vreo regula sau daca risc vreo amenda pentru organizarea unui astfel de eveniment in conditiile date.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Modificare codul muncii legea 88/2018 petrax petrax Buna ziua ! As vrea sa-mi spuneti pe cine vizeaza legea recent promulgata prin care \"se acorda zile libere platite pentru persoanele apartinand cultelor ... (vezi toată discuția)
30 noiembrie este declarata zi libera ? popanaid popanaid Buna dimineata tuturor ! Va rog sa-mi spuneti daca ziua de 30 noiembrie a fost declarata zi libera ( Sf. Andrei ). Stiu ca a fost o propunere insa nu stiu ... (vezi toată discuția)
Cum opresc difuzarea slujbelor religioase in boxe externe? ContSters305014 ContSters305014 Ca in multe alte localitati din tara noastra, si la noi a inceput cu un an in urma sa urle boxele din turnul bisericii ortodoxe in asa hal, incat la peste 300m ... (vezi toată discuția)