avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Nunta in timpul pandemiei
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Nunta in timpul pandemiei

Buna ziua,
Urmeaza sa am cununia religioasa si petrecerea de dupa pe data de 13 Iunie 2020, Conform noilor modificari din anexele legii 55/2020 (nu sunt sigur de nr.legii) este permis un numar de 16 persoane la evenimente in interiorul bisericii.(dupa ce a fost un nr.de 8 persoane, apoi 16, apoi iarasi 8 si actualmente pe 25 Mai 16 persoane).
Avem de gand sa facem cununia religioasa in aer liber si implicit sa nu mai avem limitarea numarului de participanti.La fel si pentru petrecerea de dupa cununie...tot in aer liber. (cu distantare sociala, spatiu intre mese etc.)
As vrea sa stiu daca incalc vreo regula sau daca risc vreo amenda pentru organizarea unui astfel de eveniment in conditiile date.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Interzicerea nuntilor prin hotĂrÂre nr. 49 din 13.10.2020 Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Interzicerea nuntilor prin HOTĂRÂRE nr. 49 din 13.10.2020 Buna ziua! am o intrebare, in legatura cu articolul 23 din anexa hotararii : Se propune ... (vezi toată discuția)
Modificare codul muncii legea 88/2018 petrax petrax Buna ziua ! As vrea sa-mi spuneti pe cine vizeaza legea recent promulgata prin care \"se acorda zile libere platite pentru persoanele apartinand cultelor ... (vezi toată discuția)