Buna ziua, ce sanse am sa nu mi se anuleze permisul de conducere ptr conducere cu alcoolemie, daca am mai avut un dosar in 2015 tot pentru alcool. Atunci nu mi s-a anulat. Acum as vrea sa inchei un acord cu procurorul dar oare am vreo sansa sa raman cu permisul. ? Sau daca merg pe rechizitoriu am sanse sa nu mi se anuleze ? Multumesc mult
Nu aveti valori mari, iar la proba 2 sunteti la limita.
In functie de situatia de fapt se poate solicita calculul retroactiv,
Este recomandat sa va angajati avocat specializat in astfel de cauze si sa stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
Oricum, in cazul in care intentionati sa incheiati acordul de recunoastere, apararea este obligatorie.
Trebuie sa stiti ca procurorul poate respinge solicitarea dvs in ceea ce priveste incheierea acordului de recunoastere.
Daca veti fi trimis in judecata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Dosarul anterior, fiind tot pentru aceiasi fapta, chiar daca nu ati fost condamnat, o sa atarne greu in procesul de individualizare a pedepsei.
Intrebare:
costinbeny
buna seara...as dori sa primesc si eu un raspuns cu privire la greseala pe care am facut-o,si anume ca am fost nevoit din motive personale sa ma urc la volanul ... (vezi toată discuția)