avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Stare alerta - declaratie deplasare in alta localitate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Stare alerta - declaratie deplasare in alta localitate

Buna ziua,

Ce punct al declaratiei trebuie completat de persoana in varsta (80ani) daca este transportata cu masina pentru a fi ingrijita de rude la proprietatea familiei din alta localitate?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Trebuie bifat punctul 11, alte motive justificate, atat de dumneavostră, cât și de persoana în vârstă de 80 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe propie raspundere Andrei_C Andrei_C Motivul deplasarii in afara localitatii nr 9: -participarea la evenimente familiale, cu un numar restrans de persoane si respectarea regulilor de distantare ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, in ce condiții trebuie dovedit agentului de ... mariustz mariustz Bună dimineața, In ce condiții trebuie dovedit agentului de politie motivul pentru care întru într-un oraș aflat în carantina? Asta seară, a ... (vezi toată discuția)
Completare declarație CatalinIonut1996 CatalinIonut1996 Buna ziua! De la începutul lunii martie de cand am intrat in somaj tehnic, eu soția și copilul am locuit la casa pe care o deținem la tara. Acum ca o sa ... (vezi toată discuția)