avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu supraveghere copil in varsta de pana la 12 ani
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu supraveghere copil in varsta de pana la 12 ani

Buna ziua.
O angajata a firmei noastre solicita concediu pentru supravegherea copilului in varsta de pana la 12 ani, pe perioada starii de alerta.
Din toate informatiile pe care le detin, acest concediu se aproba pana in data de 12.06.2020, data la care se finalizeaza cursurile elevilor.
Nu se specifica nicaieri insa daca se suspenda contractul de munca pentru aceasta perioada.
E posibil sa fie necesara suspendarea contractului de munca cu articolul 50 lit f, caz de forta majora?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Incetare cim forta majora art.50 litf) BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua , in situatia in care un angajat este in concediu legal, dar in cadrul companiei s-a dispus suspendarea contractelor de munca in baza art.50 litf) ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare cim sarcina si lauzie nicolmiclea nicolmiclea Buna ziua, sant incepatoare si nu stiu cum trebuie sa incetez contractul de munca al unei angajate care ramane in prenatal.Ce art. folosesc in decizia de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical/izolare domiciliu nina_pinzaru@yahoo.com nina_pinzaru@yahoo.com In conditiile unui C.I.M. suspendat conform art 50 lit f., este posibila plata concediului medical eliberat de medicul de familie, pe motivul izolarii la ... (vezi toată discuția)