avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ajutor pentru firme
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ajutor pentru firme

Bună ziua! Am auzit din surse neoficiale ca după aceasta stare de urgenta se acorda ajutor financiar firmelor care angajează. Este adevărat? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Jipa2017 , utilizator 18:55, 29 Mai 2020
Momentan, din ce cunosc, nu a fost depasit stadiul discutiilor.
Urmariti stirile, sigur o sa se scrie pe tema asta cand apar reglementarile.
Va mulțumesc mult pentru raspuns. O zi frumoasă

Ionut.ion a scris:

Buna ziua!Am auzit la stiri de acele ajutoare pentru firmele care angajeaza someri cu vârsta cuprinsă între 16-29.Am un Pfa si doresc sa angajez o persoana care va implini 29 de ani in septembrie.Ce perioada ar trebui sa fie inscrisa la agentie ca si șomer?Pot beneficia de acest ajutor?Va multumesc

Ionut.ion a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru someri Jipa2017 Jipa2017 Buna ziua!Am auzit la stiri de acele ajutoare pentru firmele care angajeaza someri cu vârsta cuprinsă între 16-29.Am un Pfa si doresc sa angajez o persoana ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru firme Jipa2017 Jipa2017 As avea o întrebare dacă se poate sa îmi acordați puțin timp va rog! Am auzit la știri astăzi ca se vor acorda ajutoare pentru cei ce vor angaja ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru angajatori Jipa2017 Jipa2017 Bună ziua! Am auzit din surse neoficiale ca după aceasta stare de urgenta se acorda ajutor financiar firmelor care angajează. Este adevărat? Va mulțumesc. (vezi toată discuția)