avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ajutor pentru firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ajutor pentru firme

As avea o întrebare dacă se poate sa îmi acordați puțin timp va rog! Am auzit la știri astăzi ca se vor acorda ajutoare pentru cei ce vor angaja persoane între 16-29 de ani. Am un Pfa și as dori sa angajez o persoana care va face implini 29 de ani în septembrie și de cât timp trebuie sa fie înscrisă ca și șomer la agenție? As putea beneficia de acest ajutor? Va mulțumesc. O zi frumoasă

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru firme Jipa2017 Jipa2017 Bună ziua! Am auzit din surse neoficiale ca după aceasta stare de urgenta se acorda ajutor financiar firmelor care angajează. Este adevărat? Va mulțumesc. (vezi toată discuția)
Ajutor pentru someri Jipa2017 Jipa2017 Buna ziua!Am auzit la stiri de acele ajutoare pentru firmele care angajeaza someri cu vârsta cuprinsă între 16-29.Am un Pfa si doresc sa angajez o persoana ... (vezi toată discuția)
Acordare subventie anemaria01 anemaria01 As dori sa stiu in situatia in care doresc sa angajez o persoana 36 ani care momentan nu are un loc de munca si a terminat somajul in urma cu 6 luni , ... (vezi toată discuția)