avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie

Buna ziua . Am luat o amenda de circulatie pentru viteza si am carnetul suspendat 90 de zile cu posibilitate de ridicare la 30 de zile cu retestare. Intrebare este : daca fac contestatie si pierd procesul cat timp imi va fi suspendat carnetul si daca mai pot da retestarea pt 30 de zile?
Ultima modificare: Vineri, 29 Mai 2020
Ovy80, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:50, 5 Februarie 2023
Cu cine va certati ? Ce problema aveti, ca nu se intelege nimic ? Nu sunt avocat. Inainte de a posta ati citit regulamentul forumului ? Daca doriti serviciile unui avocat, alegeti din lista de consultanti declarati :www.avocatnet.ro/Consultanti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis suspendat pentru viteza stefanprisacariu stefanprisacariu Buna seara, Mi-a fost suspendat permisul 90 de zile pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km/h. Situatia este complicata, urmeaza sa ma mut din ... (vezi toată discuția)
Prin plângere contra pv pierzi dreptul la reducere suspendare permis prin testare? seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Bună ziua, Aș dori informații despre legislația actualizată și despre procedura reală în perioada actuală. Permis suspendat 90 zile ptr. viteză la ... (vezi toată discuția)
Daca am avut permisul suspendat pt viteza 90 zile in 2019 ,am ... Tunaru Marian Tunaru Marian Daca am avut permisul suspendat pt viteza 90 zile in 2019 ,am fact contestatie la instanta, am pierdut si depun permisul in max 15 zile de la politie. Am drept ... (vezi toată discuția)