avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cheltuieli de intretinere bloc pentru 2 căței
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cheltuieli de intretinere bloc pentru 2 căței

administratorul blocului ,la hotararea presedintelui de asociatie mi a pus la cheltuielile de intretinere cei 2 catei shitzu,este corect si legal!?
Cel mai recent răspuns: carmenmaria18 , utilizator 14:47, 4 Iunie 2020
Faceti una dvs. inclusiv cu temeiul legal si amenzile.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2020
latka, utilizator
Si sa o montez eu?

latka a scris:

Faceti una dvs. inclusiv cu temeiul legal si amenzile.
[ link extern ]

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, cu instiintarea prealabila a persoanelor responsabile de la asociatie.
O postare plină de bun simț care, din păcate, va atrage o serie de replici „găunoase”...
multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale de companie asociatie de proprietari aspo28bis aspo28bis Va rog sa ne prezentati parerea dvs.in urmatoarea situatie:Cum raspundem solicitarii unui proprietar de a taxa suplimentar in cotele de intretinere pe ... (vezi toată discuția)
Caini pusi la plata de catre asociatia de proprietari...urgent..... anamaria01 anamaria01 Locuiesc intr-un bloc cu 44 apt, cu vecini fff dificili, pusi pe scandal si recalcitranti....Acum 7 ani am adoptat 2 catei fff inteligenti si frumusei foc pe ... (vezi toată discuția)
Taxa de caine Dana Marin Dana Marin A intrat un virus cu cainii pusi la plata la intretinere, mai nou. Vor sa puna vecinii mei in regulamentul de ordine interioara a asociatiei ca sa platim taxa ... (vezi toată discuția)