avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia anticipata partiala-modificarea veniturilor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia anticipata partiala-modificarea veniturilor luate in calcul

Intrucat institutia unde lucram a stabilit compensatii financiare pentru cei care se pensioneaza, am intrat in pensie anticipata partiala din feb. 2020, prezentand la servici decizia de pensionare in original.Ulterior mi s-a virat in cont bancar pachetul financiar promis, suma care nu a fost luata in calculul pensiei.Intrebare:
Pot solicita la of.pensii recalcularea pensiei prin includerea acestei compensari(cota parte) in pensie ce o iau acum ? Cei de la pensii au spus ca numai la implinirea varstei de 65 ani vor proceda la recalcul,eu avand acum 62 ani.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:22, 29 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vor intra in calcul la data trecerii la limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare Petre Harabagiu Petre Harabagiu Buna ziua ! Va rog sa-mi comunicati daca se recalculeaza pensia militara pentru stagiile de cotizare realizate dupa iesirea la pensie si de cand se poate ... (vezi toată discuția)
Calcul pensionare daniela-claudia daniela-claudia Va rog foarte mult sa-mi spuneti cand se poate pensiona anticipat sau anticipat partial si daca este penalizat la pensionare un salariat despre care avem ... (vezi toată discuția)
Condiile pensionarii anticipate la barbati ondina_onutz ondina_onutz Un barbat de 62 de ani ,cu o durata de cotizare de 19 ani se poate pensiona anticipat ? In cazul afirmativ, va beneficia de asistenta ( asigurare) medicala ... (vezi toată discuția)