avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Desfiintare ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Desfiintare ONG

Buna ziua.

In 2010 am infiintat un ONG ( club de pescuit) impreuna cu 9 prieteni. In total suntem 10 membri fondatori.
La momentul actual mai suntem activi si ne intereseaza de club doar doi membri neputand lua nici o decizie privind problemele curente.
De la infiintare si pana acum nu au fost nici un fel de miscari privind finantele.
As dori sa desfiintez acest ONG si singura modalitate prin care am vazut ca este posibil conform legii, ar fi hotarare judecatoreasca.
As dori sa-mi dati detalii despre pasii care trebuiesc urmati pentru face aceasta operatiune. Ce documente trebuiesc depuse si unde si alte detalii deoarece nu am gasit nicaieri ce anume sa fac.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Informatii utile infiintare ong 2014 alexseby alexseby Buna ziua! Doresc sa infiintez un ONG care sa aiba ca activitate organizarea de conferinte pe diverse teme (relatii, afaceri, dezvoltare personala, ... (vezi toată discuția)
Cum se transforma o asociatie sportiva in club sportiv ADRIAN62 ADRIAN62 Buna ziua! As dori si eu o informatie: Ca sa transformi o asociate sportiva in club sportiv ce trebuie facut?Se poate modifica doar denumirea,sediul,membri ... (vezi toată discuția)
Reorganizare ong ccclyon ccclyon In anul 2010, 10 memri fondatori am infiintat un ONG(Club de pescuit). Acum din cei 10 mai suntem activi doar 4 si nu putem lua hotarari fara 50% +1 din ... (vezi toată discuția)