avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Dacă am semnat un contract de muncă și data de început este a doua zi după semnare și am fost chemat pentru angajare la alt loc de muncă pentru a depune actele necesare angajării ( salariul mai bun),care este procedura cu înregistrarea în Revisal ?sunt afectat cumva ?,eu nu ma prezint la locul de muncă așa cum era prevăzut în contract 04.06.2020,și doresc angajarea la cel ce am depus actele azi 03.06.2020 pentru angajare ,trebuie sa anunț pe cel de-al doilea angajator despre primul contract ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 3 Iunie 2020
Banuiesc ca aveti prevazuta o perioada de proba, nu?
Daca da... Le puteti trimite o notificare de incetare a contractului de munca incepand cu data de 04.06.2020, in temeiul Art. 31, alin. 3 din Legea 53/2003-Codul muncii.
Aveti grija sa ajunga notificarea scrisa la dumnealor si sa primti si un raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2020
Ionut.ion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu incetati primul c.i.m., aveti obligatia sa-l anuntati pe cel de-al doilea angajator despre locul de munca unde veti avea functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ruperea contractului individual de munca inaintea datei de inceput mihaela dobre mihaela dobre Buna ziua, Am acceptat o oferta de a lucra pentru o companie noua si am semnat contractul individual de munca. Problema este ca am primit si o alta oferta ... (vezi toată discuția)
S-a depus revisalul, dar angajatul nu mai semneaza cim OAV OAV Buna ziua. Am marea rugaminte de a-mi da niste sfaturi pentru urmatoarea situatie: s-a depus revisalul la itm, dar angajatul nu mai doreste sa semneze ... (vezi toată discuția)
Se inchide agentia, trebuie sa-mi dau demisia? GluPix GluPix Buna, Agentia unde lucrez (de 2 luni) urmeaza sa se inchida in 2 zile. Nu au anuntat nimic, doar a sunat si a zis ca peste 2 zile sa vin sa-mi semnez ... (vezi toată discuția)