avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sediu si punct de lucru la aceeasi adresa
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sediu si punct de lucru la aceeasi adresa

Buna seara,

Un ONG poate avea sediul si punctul de lucru la aceeasi adresa?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 04:35, 10 Octombrie 2020
Da, dar nu faceti analogia acestor notiuni de la o societate comerciala. Va puteti inregistra ong-ul la judecatorie la adresa dorita si atat. Acolo va veti desfasura activitatea.
Multumesc!
ar putea sa fie in etaje diferite sau incaperi diferite separate si sediul social ( deci "principal" ) si un sediu secundar ( ceea ce eronat numiti dvs "punct de lucru") insa la ONG nu vad vreo ratiune practica pentru a avea doua separate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)
Deschidere sucursala ong pilo1 pilo1 Deschidere sucursala ONG Buna ziua, doresc sa infiintez un ONG si chit ca am mai citit raspunsuri si aici, si in alte surse, nu imi este complet clar ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si avize deschidere punct de lucru asociatie danytah danytah Buna ziua. Am infiintat la inceputul anului 2015 o asociatie non-profit cu sediul principal stabilit in locuinta personala.Am hotarat sa incepem sa ne ... (vezi toată discuția)