avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Spatiu rezervat din carnetul de munca
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Spatiu rezervat din carnetul de munca

Am nevoie la intocmirea dosarului de pensie de o adeverinta pt spatiul rezervat din carnetul de munca unde sunt inscrise modificarile de salariu si schimbarea incadrarii.Perioada dintre anii 2002 si 2005.Angajatorul imi spune ca nu o poate elibera si .ca trebuie sa o solicit de la ITM.Va rog sa imi spuneti cum obtin aceasta adeverinta? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2020
aura gherman, utilizator

Alte discuții în legătură

Stagiu cotizare pensie de stat sorineldobre sorineldobre am obtinut de CNPP stagiile de cotizare si punctajele realizate pt. perioada 2002-2012 . imi puteti spune de unde pot obtine acelasi lucru pt. perioada 09. ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru completarea carnetului de munca pentru un cadru militar in rezerva Silvia  Aldea Silvia Aldea Ma confrunt cu urmatoarea situatie inedita: [b]un fost cadru militar care a trecut in rezerva prin demisie in cursul anului 2007 [/b]ne solicita sa-i comunicam ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte munca dulf dulf Buna ziua. As dori sa aflu ce sanse mai are are o persoana care si-a pierdut cartea de munca, nu are nici copie si care nici nu poate declara in Monitorul ... (vezi toată discuția)