avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic invatamant
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic invatamant

Buna ziua!
In contextul OUG 92/2020, care prevede faptul ca masura prelungirii acordarii subventiei pentru somajul tehnic domeniilor pentru care restrictiile au ramas inca neridicate, as dori sa stiu daca INVATAMANTUL intra in aceasta categorie.
Mai exact, salariatii din Invatamant (noi suntem o scoala particulara acreditata) beneficiaza de acordarea acestei subventii si in continuare?
Va multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic. o firma care si-a reluat activitatea partial, dupa ... adelaioanamoldovan adelaioanamoldovan Somaj tehnic. O firma care si-a reluat activitatea partial, dupa data de 1.07.2020, are mai beneficiaza de somaj tehnic suportat de stat pentru angajatii care ... (vezi toată discuția)
Decontare 41.5% oug 92/2020 nicoleta.mantu1 nicoleta.mantu1 Pentru o societate Horeca-restaurante care a beneficiat de somaj tehnic pentru intreruperea activitatii si care incepand cu 1 iunie 2020 cand s-au deschis ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic din 15 mai 2020 SimonescuC SimonescuC Buna dimineata, Va adresez urmatoarea intrebare: Se va mai putea beneficia de indemnizatia de 75% din salariul de baza, suportata din bugetul asigurarilor de ... (vezi toată discuția)