avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract RETIM
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract RETIM

Buna ziua,
In situatia in care contractul de Retim e facut pe o persoana care a decedata acum aproximativ 1 an, iar contractul e Pentru 2 persoane, una dintre ele fiind cea decedata, iar in tot acest timp a fost platita factura pentru 2 persoane chit ca una este decedata, exista vre-o posibilitate de a recupera banii platiti in plus?
Mentionez ca am tot umblat sa schimb contractul pe numele meu la momentul decesului din familie dar m-au tot amanat si de atunci a trecut aproximativ un an....
Imi puteti spune ce se poate face in acest caz?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:12, 4 Iunie 2020
Notiificarea schimbarii titularului si nr de persoane ati facut-o in scris, aveti vreun nr de inregistrare?
Cititi si in contractul de furnizare utilitati conditiile de anuntare privind modificarea nr de persoane.
In principiu ati putea obtine banii platiti in plus sau sa le propuneti ca suma sa fie considerata un avand pana la regularizare.
Depuneti o solicitare de restituire insotita de acte doveditoare pentru persoana decedata, certificat de deces, dovada ca a locuit la adresa respectiva, poate in contract sunt evidentiate numele persoanelor pentru care a fost incheiat. Propuneti ca suma sa fie considerata avans pana la regularizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de viata Dumymarius Dumymarius Buna ziua. Am si eu o probleme.Tatal meu a facut un imprumut la banca acum 5-6 ani,Banca respectiva la obligat sa faca o asigurare de viata la o firma \\"X\\" ... (vezi toată discuția)
Recuperare cass de catre mostenitori sch sch Va rog sa imi spuneti daca mostenitorii avem drept sa revendicam de la Casa de Pensii, sumele cu titlu de CASS retinute in plus defunctei noastre mame, cu atat ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune- datorii la întreținere Alinne Alinne Părinții mei au un apartament care este pe numele tatălui,dar dobândit în timpul căsătoriei. Mama mea a decedat în urmă cu un an și cinci ... (vezi toată discuția)