avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imi trebuie autorizatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imi trebuie autorizatie?

Buna ziua,va rog frumos daca stiti sa-mi raspundeti..tatal meu a facut un fel de magazie din placaj ( osb) pe structura metalica din popi prinse in suruburi si demontabila fara temelie...a venit de la primarie un domn sa ne spuna ca nu avem autorizatie de construire si s-o desfintam..am citit pe net ca daca constructia e mobila nu trebuie autorizatie si zilele trecute a pus osb-urile pe șine sa fie mutabila..ba chiar am zis ca punem roti..noi am facut-o pentru a tine lemnele acolo..daca e deplasabila mai trebuie autorizatie? A fost tati mai devreme la primarie si arhitectul a fost foarte arogant spunandu-i ca poate sa-i puna si aripi ca nu-l intereseaza ..vrea s-o demontam..ce e de facut? Va rog sa ne ajutati sa nu o daramam..nu putem obtine autorizatie deoarece nu suntem propietari..e bunica..si suntem si in proces cu vecina ..ea ne tot face reclamatii..lucreaza la primarie si ne pune piedici la orice avem nevoie de la primarie..e o poveste foarte lunga..dar momentan ne intereseaza de aceasta cosmelie.va multumesc..o zi frumoasa..
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:58, 6 Iunie 2020
din pacate arhitectul arogant are dreptate. daca tot cititi pe net, cititi si legea 50/1991 republicata: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie anexa LauraMalina LauraMalina Buna seara, Am tot incercat sa inteleg, am tot cautat .. in nici un topic de pe site nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Trebuie autorizatie si schita?? Andreea cip Andreea cip Buna ziua..am niste nelamuriri..poate ma ajutati dv sa inteleg..tatal meu a facut un acoperis pentru lemne .acoperisul este sustinut pe tevi de fier ( popi), ... (vezi toată discuția)
Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)