avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... O.S.I.M. - procedura de urmat pentru a avea dreptul ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

O.S.I.M. - procedura de urmat pentru a avea dreptul utilizarii simbolurilor R sau TM?

Buna ziua,
Doresc sa obtin, cu ajutorul Dvs, un punct de vedere obiectiv si e specialitate referitor la masura in care este posibila adugarea(in partea dreapta-sus) a simbolului R (registered trade mark ) sau TM (trade mark) la o marca inregistrata pe teritoriul Romaniei si care procedura de urmat in acest caz.
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2009
tudor9, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 19:10, 15 Decembrie 2009
continuare la mesajul anterior: care este procedura de urmat (in care acest lucru se face posibil)?
Mltumesc
Buna seara,
Nu stiu daca ce urmeaza constituie un punct de vedere obiectiv, dar din cate stiu eu, pentru orice marca inregistrata in Romania se poate adauga si folosi simbolul R. Semnul TM este folosit cu precadere in sistemele american si canadian.
Daca exista altcineva care are mai multe "date obiective" sunt curioasa si eu sa aflu amanunte suplimentare.
O seara excelenta va doresc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)
Protejare formula si pseudonim Cuscco Cuscco Cuscco Cuscco Buna seara, Doresc sa folosesc un pseudonim pentru un e-book pe care vreau sa-l public pe amazon. Cum fac sa imi protejez o formula A = O+M (Amicitia = ... (vezi toată discuția)
Status marca inregistrata - nelamurire domeniu chrisv chrisv Buna ziua, 1.Vindem produse pe o platforma tip marketplace, unde la recomandarea firmei detinatoare de platforma, pentru a impedica folosirea produselor ... (vezi toată discuția)