avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solutie dosar penal politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solutie dosar penal politie

Buna ziua ,

In cazul in care sunt nemultumit de solutia data de politie in cadrul unui dosar penal , cui ma pot adresa mai departe ?
Cel mai recent răspuns: Teddy71 , utilizator 11:55, 9 Iunie 2020
Mai exact , sunt reclamant intr-un proces de declaratie mincinoasa . Amantul sotiei , audiat ca martor in procesul de divort a declarat ca fosta mea sotie ii facea menaj , dar nu au intretinut relatii intime . Am depus probe cu innoptarea sotiei la el , foto cu ei impreuna la pescuit etc , dar politistul (pe langa ca a facut disparuta declaratia data la proces din cadrul dosarului) , spune ca nu poate dovedi relatiile intime .
Buna seara
Plângerea se adresează procurorului care supraveghează activitatea organului de cercetare penală și se depune fie direct la acesta, fie la organul de cercetare penală.
Multumesc !
Na, si daca intretinea relatii intime care e aspectul? Nu poti obliga un adult, chiar daca e sotia dumneavoastra, sa nu intretina relatii sexuale cu altineva. nu este interzis si nici pedepsit de lege, Este alegerea fiecarui major cu ce major vrea sa faca sex.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati inteles contextul ; amantul a DECLARAT in procesul de divort , in calitate de martor , ca NU au intretinut relatii intime , ceea ce este o declaratie falsa in justitie

Alte discuții în legătură

Urmarirea penala mary6 mary6 Buna ziua,si La multri Ani!.In urmarirea penala privind infractiunea de abuz de incredere ,politistul judiciar care efectueaza cercetarea penala ,poate sa; ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere impotriva organelor de cercetare penala? Vasilepaul Vasilepaul Intrucat in dosarul de urmarire penala intocmit de organele de cercetare penala , politie si parchet , exista numeroase neconformitati : incalcare flagranta a ... (vezi toată discuția)
Despre martori. ContSters75393 ContSters75393 Se pot considera martori valabili intr-un proces penal : -amanta ,o verisoara de gradul I si tatal acesteia din urma ? In plingerea de la politie si in ... (vezi toată discuția)